Google Website Translator Gadget

Industrial Series

Industrial Series
Tuneladora en Montcada i Reixac

Human Figure Series (2016 et seq.)

Human Figure Series (2016 et seq.)
Marina

Helleborus in Black Series

dilluns, 15 de novembre del 2010

Estampes del Nord d'Espanya

El Cantàbric no s'acaba mai de veure: no té llocs especials per pintar perquè tots són adients. Més aviat pintes on et pares perquè en un lloc o altre et pares a descansar. Les estampes que venen, d'anys diferents, simplement les ha guiades l'haver-se parat i poder treure els estris. Comencem pel Païs Basc...

Donostia, pont de la Zurriola

Bermeo (Vizcaya)
Guardo un record intens d'aquesta aquarel·la. Nanos de deu a catorze anys, que només parlaven eusquera entre ells -i que a mi, català de ciutat que només sento parlar castellà entre els adolescents, em va impressionar- rondaven pels voltants i comentaven cada pinzellada. Es comú que els nens se t'acostin i els cridi l'atenció un adult fent el que ells fan a classe. L'aquarel·la, per altra banda, era un assaig de pintar amb grisos que m'estava convencent. La llum de la tarda es resistia a marxar. Finalment, el moll es va omplir de famílies que esperaven un vaixell que havia vingut de filmar una pel·lícula. Abraçades, petons, joia. Joia fora i dins.


Pintant a Bermeo
 Seguim per Cantàbria, als peus dels Pics d'Europa.


Potes (Cantàbria)

Potes (Cantàbria)

...per Astúries...



Villeirin (Astúries)


Villaviciosa, Pza. Caveda (Astúries)

Villaviciosa, Cafè del Sol (Astúries)
El poble de Tazones, del Concejo de Villaviciosa, és una meravella. Vaig fruir molt amb l'aquarel·la, des del moll, amb marea baixa.

Tazones (Villaviciosa, Astúries)

...i per Galícia.


Pza. Espanya, Ribadeo (Lugo)

Samos, amb el seu impressionant monestir benedictí, és una fita major del camino de Santiago. L'apunt que hi ha és d'un racó més modest de la carretera.




Samos (Lugo)

Catedral de Lugo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada